diensten

CP geeft diverse publicaties uit voor relaties en klanten. Daarnaast publiceert CP regelmatig artikelen over positioneren en strategie. Heeft u interesse in één van deze publicaties dan kunt u deze via de website downloaden of aanvragen. Heeft u naar aanleiding van een publicatie vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met CP.

  

Over de publicaties

Het doel van deze publicaties is interessante kennis over positioneren en aanverwante onderwerpen te verspreiden. Zo is het boekje Een boekje open over positioneren. bedoeld om geïnteresseerden meer inzicht te geven in wat er bij een positioneringstraject komt kijken. En of dit een antwoord is op de vraag waarmee een organisatie zit.

Het onderzoek MKB'ers met een missie is het eerste verkennende onderzoek naar het gebruik van/mening over organisatiemissies onder MKB bedrijven. Kloppen de aannames die veel mensen doen over het gebruik en de aanwezigheid van een organisatiemissie bij MKB bedrijven eigenlijk wel? Het onderzoek schetst hierover al veel meer duidelijkheid.

Het boekje Obvious Adams is een pdf-versie van een helaas niet meer te verkrijgen klassieker, uitgegegeven begin vorige eeuw. Een ogenschijnlijk eenvoudig verhaal. Maar met duidelijke lessen over positioneren. Zeker de moeite van het lezen waard!.

  

Teksten overnemen?

Bepaalde teksten uit overnemen of gebruiken voor werkzaamheden of onderzoek? Doe dit gerust, maar graag wel met bronvermelding. Het toezenden van een digitaal bewijsexemplaar wordt op prijs gesteld.


CP Positioneringsadvies