In korte tijd een praktische slag maken met uw merk kan eenvoudig door praktische workshops. Vraag hier direct onze brochure aan.
Workshops positioneren en presentaties over merken

Verder met uw merk in

een middag?

Workshop brochure aanvragen

In korte tijd een praktische slag maken met uw merk kan eenvoudig door praktische workshops. Doelgericht werken aan uw merkbelofte, uw merkwaarden aanscherpen of uw onderscheidend vermogen in kaart brengen. CP verzorgt korte workshops die ervoor zorgen dat u in een middag verder komt met uw merk.

In de brochure leest u bijvoorbeeld welke onderwerpen geschikt zijn voor een workshop. Voorbeelden van resultaatgerichte werkvormen maken duidelijk hoe uw merk en de deelnemers aan de uitkomsten kunnen werken. U krijgt daarnaast een beeld hoe de opzet van een workshop eruit ziet.

Wilt u meer weten over de workshops van CP? Vul dan onderstaand uw email adres in en de brochure wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden. Uw email adres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van de workshopbrochure van CP. Na het klikken op de verzendknop duurt het enkele seconden en dan krijgt u een bevestingsbericht te zien.