CP is gespecialiseerd in identiteit- en positioneringsvraagstukken. CP werkt voor zowel het MKB als voor publieksmerken. CP is opgericht door Reinder van Zandvoort, sinds 2002 strateeg met als specialisatie merk- en positioneringsvraagstukken.

  

Visie

Het definiëren van een identiteit of positionering is een uitdagend proces. De uitkomst leidt tot een betekenisvolle focus in beleid, boodschap en communicatiemiddelen of een gedragen identiteit. Een merk stopt niet bij een pakkende slogan, een leuke website of reclamecampagne. Het waarmaken van een merkbelofte komt grotendeels neer op wat klanten en stakeholders zien en merken. Als er voor hen niets verandert is het vrijwel zonder waarde. Het ontdekken van de identiteit van een merk of het vastleggen van een scherpe positionering is een gezamenlijk proces. Samenwerken en samen keuzes maken is onderdeel van onze visie. Lees meer over wat CP voor klanten doet.

  

Delen van kennis

Onderdeel van de visie van CP is het actief delen van kennis. Zo stellen we gratis een boekje over positioneren beschikbaar aan geïnteresseerden. Ook zijn op deze website uitgebreide artikelen over merken en identiteit te lezen en staan ruim 20 praktische modellen toegelicht om zelf mee aan de slag te gaan. Klanten en relaties ontvangen daarnaast iedere twee maanden een nieuwsbrief met achtergronden en inzichten over merken.

  

Referenties

Als adviseur is CP werkzaam (geweest) voor diverse merken en organisaties. Lees meer over de trajecten die CP heeft uitgevoerd in de uitgebreide cases of bekijk de referenties van CP.

lees meer over de positionering in de klantcases

lees meer over de klanten van CP

lees meer over de positioneringsdiensten van CP

  

Diversen

CP is begunstiger van SWOCC. Deze organisatie richt zich op wetenschappelijk onderzoek naar commerciële communicatie. Dit ter bevordering van kennis over merken en communicatie. Daarnaast werkt CP regelmatig samen met reclame- en adviesbureau's als adviseur bij strategische positioneringsvragen.

  

Contact

Heeft u vragen over wat CP voor uw organisatie of merk kan betekenen? Neem dan contact op met Reinder van Zandvoort:

020-8455327
06-24420603
Email CP


reinder4


CP Positioneringsadvies